Gran celebració de Sant Jordi a l’INS Josep Vallverdú

23/04/2018

Alumnes i professors de l’INS Josep Vallverdú de les Borges Blanques s’han bolcat en la celebració de la diada de Sant Jordi. Durant tot el matí de dilluns s’han realitzat un grapat d’actes culturals i lúdics per celebrar aquesta festivitat.

Sant Jordi és una cita assenyalada en el calendari escolar de l’INS Josep Vallverdú, que cada any organitza una diada plena d’actes culturals i lúdics, en què participen tant professors com alumnes del centre.

Només es fa classe fins a l’hora de l’esbarjo perquè els alumnes puguin gaudir d’aquesta festa. Un dels espais que més s’omple és la biblioteca, on s’hi han fet lectures de poemes en veu alta amb acompanyament musical i, enguany, també s’hi ha fet la presentació del llibre “Quan tot això passi”, de la borgenca Anna Rufié, que havia treballat a l’institut durant molts anys.

 

Un dels punts forts del dia ha estat l’entrega dels premis literaris.

 

A més, durant el matí, hi ha hagut partits de futbol i de tennis taula, diferents actuacions de ball, tastos d’oli i diverses exposicions. També s’han habilitat unes parades de venda de roses i llibres.

Mariona Rebull i Martí