Heura Gaya presenta aquest dissabte a Juneda el seu primer disc en solitari

29/03/2019

La garriguenca Heura Gaya presenta aquest dissabte a Juneda el seu treball més personal. Es tracta del primer disc que publica en solitari sota la guia del músic i compositor Eduard Iniesta que n'ha fet la producció i arranjaments. Vinguda del món de la gralla, la música folk o la cançó tradicional, aboca ara tota la seva experiència tot buscant un llenguatge propi que es tradueix en el disc “Gaya”.

'Bolero del desig' és un dels temes del projecte més personal de la junedenca Heura Gaya. La seva trajectòria musical passa per la gralla la música folk i la cançó tradicional. Influències que marquen el seu primer disc personal anomenat 'Gaya'.

Les primeres passes musicals les va fer a les escoles de música municipals de Juneda i les Borges Blanques, a les Garrigues, on presenta ara el seu projecte amb moltes ganes.

La proposta de Gaya va ser finalista a la darrera edició del Concurs Sons de la Mediterrània gràcies a la combinació que fa, diu, de la composició pròpia amb les versions i els arranjaments de cançons tradicionals.

Xavier Bosch Llufriu (Lleida TV)