Impulsen el primer concurs de poesia del Terrall

17/06/2019

La iniciativa té com a objectiu reivindicar el parc i, en un futur, reunir totes les publicacions en un llibre.

L’Associació Amics del Terrall de les Borges Blanques ha obert la convocatòria de la primera edició d’un concurs de poesia basat amb el parc del Terrall. Segons ha explicat el president de l’associació, Josep Domènech, les poesies es poden presentar tant en català com en castellà i no hi ha límit d’edat. Per a poder participar, les bases estableixen que les creacions han de tenir una extensió aproximada d’unes 500 paraules i han de contenir la paraula “Terrall”.

S’estableixen tres categories: infantil, fins als 12 anys; juvenil, dels 13 als 30 anys; i sènior, a partir dels 31 anys. Així mateix, hi ha tres premis per categoria: en la modalitat infantil, s’entregaran tres vals de 50 euros per bescanviar en llibres o material escolar. En el cas de les modalitats juvenil i sènior, hi haurà tres premis en metàl·lic de 150, 100 i 50 euros per cadascuna de les categories.

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs al següent enllaç:http://www.lesborgesblanques.cat/media/upload/arxius/calaix%20de%20sastre/BASES%20POESIA.pdf. Les obres es poden enviar fins al 4 de novembre a la bústia de l’Associació, ubicada al passeig del Terrall.

Infolleida