Kapritxo engega una campanya de micromecenatge per treure el seu primer disc

29/03/2018

El grup Kapritxo Infuzion Band ha engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma digital verkami per poder publicar i promocionar el seu primer treball, “Plou sobre mullat”.

Així sona una de les cançons del primer disc del grup Kapritxo Infuzion Band, “Plou sobre mullat”. Perquè el treball vegi la llum, però, els integrants del grup han engegat una campanya de micromecenatge a través de la plataforma digital verkami.

 

La banda, formada per set músics de les Garrigues, el Pla d’Urgell i l’Urgell, fusiona estils com el reggae, l’ska, la cúmbia, la rumba i el calypso, donant així un aire fresc a la seva música. Les cançons de Kapritxo inclouen sons particulars gràcies a instruments com la marimba, el saxo tenor o la trompeta.

El conjunt, que es va crear al 2016, tot i la seva breu trajectòria ja ha actuat a  Tarragona i a molts pobles de les comarques de Ponent. El grup ja ha finalitzat la gravació de les cançons que volen icloure al treball als estudis 6db Produccions de Constantí. En aquest disc de debut, Kapritxo ha comptat amb la col·laboració del cantant del grup Koers i la participació de la Bandarra Street Orkestra.  Ara, només falta la col·laboració de la gent perquè s’assoleixi l’objectiu de la campanya de micromecenatge i el disc esdevingui una realitat.   

Mariona Rebull i Martí