La biblioteca de les Borges regala llibres per Sant Jordi

23/04/2019

El municipi s'ha omplert de gent que ha visitat les diverses parades de roses i llibres.

Les Borges Blanques ha iniciat aquest dimarts la Diada de Sant Jordi regalant llibres al parc del Terrall. Es tracta d’una iniciativa gentilesa de la Biblioteca Municipal Marquès d’Olivart en què l’equipament ha deixat a disposició dels usuaris desenes de llibres descatalogats, de temàtiques i estils diversos, per compartir-los i regalar-los als amants de la cultura i les lletres.

El bon temps ha acompanyat la jornada ha començat amb la visita institucional de l'alcalde Enric Mir als avis de la residència assistida Les Garrigues, on ha repartit roses entre els usuaris i treballadors. Així mateix, a les 12 hores, ha tingut lloc al mateix parc del Terrall un concert de música tradicional organitzat per la regidoria de Cultura amb l’actuació del duet pirinenc La Sonsoni; un grup format per Elias Porter i Pep Lizandra que ha tocat i adaptat cançons i danses tradicionals de l’Alt Pirineu.

Entrada la tarda, els carrers de les Borges s’han omplert de gent que ha visitat les diverses parades de roses i llibres i, a les 18 hores, la companyia Traüt Espectacles ha dut a terme l’espectacle ‘El Carroconte de Sant Jordi’.

 

Més actes de l’Abril Cultural

Aquest dijous, 25 d’abril, continuen els actes de l’Abril Cultural de les Borges amb l’organització, a les 17.30 hores, d’un taller de plastilina i sorra màgica dirigit a infants de 0 a 6 anys a càrrec de l’Espai Meraki i la presentació, a les 20 hores a la Sala Arts 25400 de l’Espai Macià del llibre ‘Dona’m veu’ del Cor Eurídice. Es tracta d’un recull de les composicions escrites amb motiu del 25è aniversari de la formació.

Infolleida