La Pobla de Cérvoles es refà de la nevada

15/01/2021

Una altra de les prioritats de la localitat és preservar el patrimoni i per això recuperarà els antics rentadors, unes obres que fa temps que tenen planejades

 

La neu ja s’ha començat a fondre a la Pobla de Cérvoles, on van arribar a tenir gruixos de més de 60 centímetres. Ara el municipi intenta tornar a poc a poc a la normalitat. Ho fan amb la neteja dels carrers, en la qual hi van contribuir també molts veïns el cap de setmana. Tot i això, diuen haver-se sentit abandonats, ja que tots els ulls van mirar cap al Priorat.

En els últims anys el municipi ha vetllat per la preservació del seu patrimoni, i seguint en aquesta línia, ara volen recuperar uns antics rentadors.

En el projecte, també es contempla la creació d’un passeig de sortida paral·lel al camí de Cervià. El conjunt de les obres tenen un pressupost de més de 50.000 euros i s’emmarquen dins de Ponent Actiu. Compten amb el cofinançament del consistori, la Diputació de Lleida i els fons FEDER. Pel que fa als terminis, l’execució començarà ja el pròxim 1 de febrer i es preveu que duri tres mesos.

Ariadna Guiu Vila