La XVI Festa Major del Terrall omplirà les Borges aquest diumenge amb més d’una desena d’activitats

10/05/2019

La jornada festiva començarà a les 10 hores del matí

En el marc de les propostes culturals de maig de les Borges, tindrà lloc aquest diumenge la XVI Festa Major del Terrall i Pas de l’Equador. Una celebració pensada per a petits i grans que comptarà amb més d’una desena d’activitats per a tots els públics. Així doncs, aquest diumenge tindrà lloc un campionat de pesca organitzat per l’associació Pescarrames.

La jornada festiva començarà a les 10 hores del matí amb els campionats de tirada de bitlles i d’escacs simultanis al Terrall. Aquests últims comptaran amb la participació de l’alumnat dels diferents col·legis de la ciutat. Al mateix temps s'oferiran tallers oberts tant per aprendre a jugar bitlles com a escacs.

A partir de les 11 hores, el grup d’animació La Cremallera Teatre amenitzarà la jornada amb l’organització de jocs per als menuts al Parc del Terrall i animarà el vermut popular de les 13 hores. A més a més, durant tot el matí estarà oberta l’exposició ‘Descoberta del Terrall’ al Parc de les Delícies, a càrrec de l’alumnat de tercer curs de primària.

Així mateix, a la tarda tindrà lloc el Pas d’Equador amb el concert de Pastorets Rock Kids, una plantada de gegants i la cercavila a càrrec de les colles de gegants pels carrers de la capital garriguenca. Una actuació de foc a càrrec de les colles de Diables Grups Recerca i Diables ‘Els Borjuts’ serà l’encarregada de cloure la celebració.

Infolleida