L'Albi perd a la final del Pepito Esteve davant el Bellpuig

03/06/2024

Els de l’Urgell van remuntar el 0-1 desfavorable

El Bellpuig es va proclamar ahir campió del Trofeu Pepito Esteve per segona vegada en la seua història a l’imposar-se per 2-1 a l’Albi a la final que va acollir l’Antoni Palau de Torrefarrera. El partit va començar molt favorable per a l’Albi, que va aprofitar el mal moment inicial del seu rival per generar bones ocasions de perill i avançar-se en el marcador en el minut 10 amb una rematada excel·lent de Masbernat en una jugada a pilota aturada (0-1). No obstant, el domini va durar molt poc al de les Garrigues, ja que amb el discórrer dels minuts el Bellpuig va aconseguir sentir-se millor i en la primera jugada associativa que va filar, va acabar empatant el matx amb un gol de Serret per tot l’escaire en el minut 42 (1-1).
A la segona meitat, el Bellpuig va continuar dominant el partit i la possessió, aconseguint capgirar el marcador en el minut 54 amb un gol de falta directa d’Erik (2-1).
Després del gol, els de les Garrigues van tornar a la càrrega i en els últims deu minuts van estrènyer moltíssim els de l’Urgell, que van resistir fins al
final i van acabar alçant el Trofeu Pepito Esteve.
"Diem adeu a la temporada amb un mal regust de boca però satisfets de la feina ben feta durant tot l’any", van manifestar el cos tècnic de l'Albi.