Les Borges acollirà l’obra teatral “La dansa de la pluja”

02/03/2018

Aquest dissabte, 3 de març, al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, en motiu del Dia de la Dona, el grup femení Rellotge de Sorra interpretarà l’obra “La dansa de la pluja”, on s’explica la vida de la primera pilot espanyola, Raimunda Elias, nascuda a Arbeca.

L’actuació començarà a les 22.00 hores i es demanarà un donatiu de 3 euros als assistents. Amb aquesta obra, el públic podrà conèixer una història ambientada a la ciutat de Londres, a través de la qual s’endinsaran, amb humor i una narració vibrant, en la vida de Raimunda Elias, nascuda a Arbeca l’any 1911 i que va morir a Londres el 2001, coneguda per ser mestra i, sobretot, la primera dona pilot de l’estat espanyol.

Des del grup de teatre format per integrants de diferents Associacions de Dones de les Garrigues han donat a conèixer un fragment que sintetiza el relat de l’obra, i que diu “l’enyorança que tenia clavada al cor em va fer tornar al me poble. Els anys han anat passant però continuo tenint contacte amb la meva millor amiga, la Munda. Ella encara viu a Londres, la seva trajectòria va marcar la meva vida, plena de projctes, de lluites i, sobretot, d’esperances. Amb quatre traços faré un dibuix que us endinsarà en una història que se situa a Londres, durant el 1955”.

Infolleida