Les Borges adquireix una vintena de llibres sobre la dictadura i la democràcia

03/04/2018

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha adquirit una vintena d’exemplars del llibre “Dictadura i democràcia. Les Borges Blanques, 1923-1936”, de l’historiador local, Marc Macià Farré, editat pel Servei de Publicacions de la UdL.

Les Borges Blanques ha adquirit una vintena de llibres sobre la dictadura i la democràcia a la capital garriguenca, de l’historiador Marc Macià. Els llibres es dipositaran a la Biblioteca municipal, per a que tothom qui ho vulgui, els pugui consultar.

El llibre, “Dictadura i democràcies. Les Borges Blanques, 1923,1936”, de l’historiador local Marc Macià Farré, doctor en Història Contemporània per la Universitat de Lleida (UdL), és fruit, en part, de la seva tesi doctoral “Dictadura i democràcia en el món rural català: les Borges Blanques 1923-1945”. A més a més, amb ell, Macià va guanyar l’any 2016 el 27è Premi d’Historia local Josep Lladonosa i Pujol, atorgat per l’Ajuntament d’Alguaire.

L’historiador borgenc ha volgut “agrair el suport institucional que permet impulsar la publicació de llibres com aquest, i animar a tots els amics de les Borges a adquirir-lo per conèixer més i millor la nostra història”.

Infolleida