Les Borges convoca una nova edició del concurs per engalanar balcons amb plantes i flors naturals

14/04/2021

El consistori retorna fins a un 60% de la compra de les plantes naturals decoratives en el marc de la campanya ‘Garrigues en flor’

L'Ajuntament de les Borges Blanques ha convocat una nova edició del Concurs d'engalanament de Balcons de la vila amb plantes i flors, en el marc de la campanya Garrigues en Flor 2021. Amb l'objectiu d'embellir i donar un valor afegit al conjunt del municipi de les Borges, el consistori convoca aquest concurs que atorga incentius a totes les persones residents a les Borges que aquesta primavera decorin els seus balcons, terrasses i finestres amb plantes i flors naturals de temporada, adquirides en establiments del municipi.

La campanya, que s’obre aquest dijous, 15 d’abril, premiarà tots els balcons engalanats visibles des de la via pública que estiguin decorats amb l'abonament del 60% de l'import de les plantes, fins a un màxim de 60 euros per cada inscripció. D’aquesta manera, i segons ha explicat el regidor de Vies Públiques de les Borges, Daniel Not, la campanya incentivarà, d’una banda, la decoració dels habitatges i per tant, l’embelliment del municipi i, de l’altra, la compra als establiments de les Borges, amb la qual cosa també reben suport els comerços del municipi que han vist limitada la seva activitat i els seus ingressos arran de la pandèmia.

 

Les inscripcions

Per participar-hi, caldrà inscriure's a través de la seu electrònica de l'Ajuntament de les Borges Blanques o de forma presencial, a les oficines de l'Ajuntament. Totes les persones interessades hauran d'aportar la butlleta d'inscripció, una fotografia del balcó, terrassa o finestra abans de la decoració, i el tiquet o la factura de compra de les plantes, per tal d'acreditar que s'han adquirit a les Borges Blanques. Es valorarà la originalitat, la qualitat artística, el disseny i color, la perdurabilitat de la decoració i la visibilitat des de la via pública.

Una vegada finalitzi el termini d'inscripcions, el pròxim 15 de maig, les persones participants rebran l'import corresponent al 50% del premi i, una vegada hagin presentat una fotografia del balcó, finestra o terrassa ornamentat durant la campanya, se'ls abonarà la resta de l'import.

Infolleida