Les Borges dona el tret de sortida als actes previs de La Marató amb un festival de country aquest diumenge

26/11/2021

Ho farà amb una ballada de country matinal, que tindrà lloc al Pavelló de l’Oli de la capital garriguenca. Enguany La Marató està dedicada a la salut mental. 

En concret, l’activitat se celebrarà de les 11 a les 14 hores, i les persones assistents podran aprendre a ballar country de la mà de Line Dance Lleida. Per participar-hi, caldrà fer una aportació de 5 euros, que anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

Escala en Hi-fi, un recital poètic i un bingo

Durant les pròximes setmanes, les Borges Blanques acollirà tres activitats addicionals que serviran per recaptar fons per investigar i lluitar contra diversos problemes de salut que afecten una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

En concret, el pròxim dissabte, 4 de desembre, està previst un Festival d'Escala en Hi-Fi, que comptarà amb la participació del grup d'Escala en Hi-Fi Borges i de l'Associació Grums. La proposta musical, que tindrà cançons de diverses èpoques i estils, també comptarà amb un berenar popular gentilesa de l'Associació de dones La Rosada. Les persones que vulguin assistir a l'acte, que se celebrarà al Pavelló de l'Oli a partir de les 18 hores, hauran de fer un donatiu de 3 euros, que es destinarà a La Marató de TV3, i de 2 euros, en cas que vulguin berenar durant el festival musical.

Dissabte, 11 de desembre, tindrà lloc un recital poètic a la sala Grums, a càrrec de diverses persones amb poemes de diferents autors. L'acte, que se celebrarà a partir de les 18 hores, comptarà amb la participació de l'Associació Grums, de l'Escola de Música de les Garrigues i de Marta Flotats, que oferirà una demostració de dansa. Les persones que hi vulguin assistir, hauran de fer un donatiu de 3 euros, i entre els i les assistents se sortejaran dos llibres de poemes d'Anna Rufié.

Finalment, el pròxim diumenge, 19 de desembre, està previst un bingo solidari, coincidint amb el dia que tindrà lloc el programa de La Marató TV3 i Catalunya Ràdio.

Infolleida