Les Borges farà un cribratge massiu aquest dissabte

14/10/2020

Durant els pròxims 15 dies els parcs infantils i els equipaments municipals de la localitat també quedaran clausurats

Les Borges Blanques realitzarà un cribratge aquest dissabte 17 d’octubre. Està previst per unes 675 persones que s’hauran d’inscriure prèviament en un formulari o per telèfon al 682 391 215. En aquestes proves hi tindran preferència les persones familiars directes i convivents amb infants i adolescents en edat escolar, les persones vinculades a activitats industrials i els familiars dels usuaris i treballadors de la residència de gent gran del municipi.

El cribratge durarà tot el dia, de dos quarts de deu del matí fins a la una i de les tres a les set del vespre. Segons ha informat el Departament de Salut, en cas d’haver-hi llista d’espera es duran a terme més proves al llarg del diumenge.

Durant les pròximes dues setmanes, el Comitè d’Emergències municipal ha decidit tancar també els parcs infantils i els equipaments municipals, donada la situació crítica generada per l’augment de casos de contagi detectats a la capital garriguenca aquests darrers dies. Les mesures es podrien allargar si ho indiquen les autoritats sanitàries. Amb aquesta clausura, la capital garriguenca suspèn temporalment totes les activitats que estaven previstes que s’hi desenvolupessin: diferents cursos, entrenaments esportius, i tots els actes culturals previstos, com un concert i una obra de teatre.

INFOLLEIDA