Les Borges inicia l’expedient de contractació per al projecte d'urbanització del Raval de Lleida

21/04/2021

Està previst adjudicar l’obra en un termini d’entre 45 i 60 dies, per un import de 65.692 euros

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de les Borges Blanques ha aprovat aquest dimecres l’inici de l’expedient de contractació per al projecte d’urbanització parcial del Raval de Lleida - Tram 1, unes obres que es preveuen adjudicar en un termini d’entre 45 i 60 dies i per les quals s’ha autoritzat la despesa per un import de 65.692,62 euros, IVA inclòs.

L’actuació consisteix en la creació de la infraestructura de sanejament que fins ara no existia, i la reposició de paviment de vorada en la banda sud en el tram comprès entre el Passeig del Terrall i el carrer de la Creu.

El regidor d’Urbanisme de les Borges, Daniel Not, ha explicat que la licitació és una aposta per millorar la vida dels veïns i veïnes de les Borges, especialment els residents al carrer Caputxins, després que així ho demanessin a l’Ajuntament.

D’aquesta manera, està previst instal·lar un nou sistema de clavegueram en aquest tram que disposa d’una infraestructura antiga, sense accés des de la via pública i que en les èpoques de pluja experimenta filtracions i desbordaments d’aigües de clavegueram.

Amb les obres de millora, els desaigües es col·locaran en una zona accessible i deixaran de passar per sota dels habitatges. També està previst col·locar un col·lector per la façana de les cases, de manera que els veïns i veïnes només s’hauran d’encarregar de fer la connexió fins a l’escomesa, mentre que la xarxa de clavegueram estarà finançada íntegrament pel consistori municipal.

La convocatòria de la licitació s’ha autoritzat mitjançant procediment obert simplificat. Totes les ofertes s’han de presentar electrònicament al consistori dins del termini de 20 dies naturals, comptant a partir d’aquest dimecres, 21 d’abril. El criteri d'adjudicació del contracte estarà regit pel preu, de manera que s’ha establert una fórmula a través de la qual es triarà la millor proposta en base a l’oferta econòmica que s’hi presenti.

Infolleida