Les Borges licita el servei de salvament i socorrisme de les piscines

10/04/2019

La licitació estableix una durada del contracte de quatre anys i contempla un pressupost total de 114.391 euros.

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha tret a licitació els serveis de vigilància, salvament, socorrisme i primeres cures per a les piscines municipals. Les instal·lacions obriran de manera ininterrompuda de dilluns a diumenge, de les 10.00 a les 20.00 hores, del 15 de juny al 30 d’agost de 2019. La licitació estableix una durada del contracte de quatre anys, fins al 2022, i contempla un pressupost total per les quatre anualitats de 114.391 euros.

Segons marca la normativa, es considera necessari disposar de tres socorristes per a cobrir les necessitats del servei de salvament i socorrisme.

Entre altres requisits, l’adjudicatari haurà d’adscriure a la prestació del servei tres socorristes amb la deguda formació, que estiguin inscrits al Registre Oficial de Professionals de l’Esport a Catalunya i acreditar com a mínim dues temporades d’experiència professional.

Les proposicions poden presentar-se de manera presencial o telemàtica al consistori fins al 30 d’abril. Les persones interessades poden consultar les bases de la licitació al perfil del contractant del consistori a través de l’enllaç: https://contractaciopublica.gencat.cat/ecofin_pscp/AppJava/notice.pscp?idDoc=45284277&reqCode=viewCn&idCap=1005135&.

 

Infolleida