Les Borges programa tres nous espectacles per aquesta primavera dins del cicle Teatre Baldufa

15/04/2021

Aquest dissabte, 17 d’abril, a les 18.00 hores, es durà a terme l'obra 'Baobab', de la Companyia Pera Llimonera, al Pavelló de l’Oli

L’Ajuntament de les Borges Blanques ha programat tres nous espectacles per aquesta primavera en el marc del cicle Teatre Baldufa, que el consistori borgenc organitza anualment per apropar les darreres propostes teatrals als infants i les famílies de les Borges. Els espectacles, que ja es van inaugurar a finals del mes de març amb l’obra ‘La nena dels pardals’, continuen aquest dissabte, 17 d’abril, amb l’espectacle ‘Baobab’, a càrrec de la Companyia Pera Llimonera.

Tots els espectacles es duran a terme al Pavelló de l’Oli de les Borges i tenen un preu reduït, de 2 euros l’entrada. Les persones que hi vulguin assistir, hauran de reservar les seves entrades prèviament al web de Cultura del consistori, www.culturaborgesblanques.cat. Els espectacles es duran a terme amb aforament limitat, i s’hi aplicaran totes les mesures de prevenció per fer front a la pandèmia, com la distància social entre els assistents i l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic.

 

‘Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’, de la Companyia Pera Llimonera

Es tracta d’una obra que dona veu a dos venedors ambulants que s’han de refugiar d’una gran tempesta. Aixoplugats, expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure. ‘Baobab’ és un homenatge a totes les persones a qui la violència dels conflictes armats les ha obligat a deixar la seva terra. I, tot i la temàtica, és un espectacle ple d’humor i diversió. L’obra, que té una durada de 55 minuts, està recomanada a partir dels 4 anys. Es durà a terme aquest dissabte, 17 d'abril, a les 18.00 hores.

 

‘Hamelí’, de la Companyia Xip-Xap

Xip-Xap proposa un retorn als clàssics amb l'obra 'Hamelí', un espectacle basat en un conte popular que manté viva tota la seva essència. L'obra explica la misteriosa desgràcia d'una vila on conviuen tots els veïns i veïnes, amb les seves alegries i les seves discòrdies, i que serà envaïda per una plaga de rates. Aquest espectacle, que tindrà lloc el pròxim dissabte, 15 de maig, a les 18.00 hores, té una durada aproximada de 50 minuts, i està recomanat per a persones de més de 5 anys.

 

‘Laika’, de la Companyia Xirriquiteula teatre

L'obra explica una història real protagonitzada per Laika, una gosseta abandonada que sobreviu pels gèlids carrers de Moscú i a la qual el destí acabarà portant a l'espai dins de l'Sputnik 2. Amb aquesta aventura, Laika passarà a la història de la humanitat en ser el primer ésser viu en orbitar al voltant de la Terra. L'obra, programada pel pròxim dissabte, 12 de juny, té una durada aproximada de 55 minuts i està pensada per a nens i nenes a partir dels 4 anys.

Infolleida