Les corals de les Borges omplen el Pavelló de l’Oli per celebrar els 25 anys del Cor Euridice

10/04/2018

Aquest dissabte, 7 d’abril, ha tingut lloc el segon concert commemoratiu del 25è aniversari del Cor Euridice de les Borges Blanques, en el qual han participat el Cor de joves de l’Escola de Música de les Garrigues l’Orfeó Terral i la coral Garrampem, a més a més del cor Euridice.

Més de 500 persones han assistit al segon concert commemoratiu del 25è aniversari del Cor Euridice de les Borges Blanques. Els espectadors han pogut gaudir de les quatre formacions musicals de les Borges Blanques: el mateix cor Euridice, el cor de joves de l’Escola de Música de les Garrigues, l’Orfeó Terrall i la coral Garrampem.

El pròxim concert de commemoració tindrà lloc a la Seu Vella el dissabte, 21 d’abril, amb el prestigiós cor de dones de la Universitat de València, “A cau d’orella”.

El cor Euridice es va crear l’any 1993 amb la voluntat d’oferir als alumnes i exalumnes de l’Escola Municipal de Música de les Garrigues, la possibilitat de formar part d’un cor de cambra. Tot i que en els inicis era mixt, finalment s’ha acabat consolidant com a cor femení.

Infolleida