L’església de Sant Miquel de Granyena acull el concert “Cançons de maig”

06/08/2019

En el marc del 8è Garrigues Guitar Festival.

La soprano, Mireia Tarragó i el guitarrista, Bernardo Rambeaud han actuat a l’església de Sant Miquel de Granyena de les Garrigues en el marc del 8è Garrigues Guitar Festival, Mermorial Emili Pujol, organitzat pel Consell Comarcal de les Garrigues amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca.

Sota el repertori de “Cançons de maig. D’amor i de neguits”, Tarragó i Rambeaud, han ofert una selecció de composicions de Fauré, Toldrá i Seiber, juntament amb algunes cançons tradicionals catalanes harmonitzades per García-Morante. El concert ha recordat la frescor del verd i la primavera; l’evocació de les muntanyes, els rius i les flors; el cant dels ocells i les antigues cançons tradicionals entrellaçades amb la lírica amorosa. Un viatge musical travessant els Pirineus, enmig de trobades i comiats, d’amors i de neguits.

Durant el mes d’agost el festival visitarà diferents indrets de les Garrigues com l’Espluga Calba, Juneda o Arbeca, amb actuacions que amalgamen tradició i modernitat musical per oferir repertoris especials i únics en cada ocasió.

Infolleida