L’Espai Macià de les Borges Blanques commemora el 86è aniversari de la mort del president amb diferents activitats

21/12/2019

L'actor mollerussenc Josep Sala, ha donat vida a Francesc Macià

L’Espai Macià de Les Borges Blanques realitza, per primera vegada, diferents activitats al llarg de quatre dies per commemorar el 86è aniversari de la mort del president. En aquest sentit, la poeta Meritxell Cucurella visitarà la capital de les Garrigues per apropar la figura de Macià als més petits mitjançant contes infantils. Tanmateix, es projectarà una pel·lícula del president entorn la proclamació de la República Catalana del 14 d’abril del 1931 i es durà a terme un sorteig per a dues persones per gaudir de la Ruta de l’Oli i l’Aigua.

La sorpresa de la commemoració d’enguany ha estat la presència de l’actor mollerussenc Josep Sala, qui ha donat vida al president Macià, com ja ha fet en més d’una ocasió. D’aquesta manera, Sala ha interactuat amb el públic visitant i ha participat en les explicacions de la guia del museu.

El punt final de la commemoració es durà a terme el dia 25 de desembre, dia de la mort del president, amb un acte unitari on es realitzarà una ofrena floral i un parlament de les autoritats del poble.
Alba Mor