L’IEI acull l’exposició de fotografies del concurs “Les Garrigues en flor”

07/08/2019

S’hi poden trobar 27 imatges fetes a través d’Instagram i seleccionades pel jurat.

Fins al 25 d’agost, el pati de l’Institut d’Estudis Ilerdencs acull l’exposició del concurs de fotografies d’Instagram “Les Garrigues en flor”. A la mostra és una selecció de 27 fotografies de pobles embellits, flors i paisatges de la comarca pujades a Instagram amb l’etiqueta #LesGarriguesEnFlor2019. En total, s’han presentat al concurs prop de 300 fotografies, gairebé un centenar més que en la passada edició.

Durant la inauguració, el President del Consell Comarcal de les Garrigues, Jaume Setó, ha felicitat els participants per les fotografies presentades a concurs “que ensenyen petits racons amb encant de les Garrigues i són una mostra del ric patrimoni cultural i paisatgístic de la comarca” i els ha emplaçat a repetir l’experiència l’any vinent.

El concurs d’Instagram és una activitat paral·lela emmarcada en la tercera edició del concurs “Les Garrigues en Flor”, dut a terme del 18 de maig al 2 de juny, per embellir amb plantes i flors les cases, places i carrers de la comarca, tot remarcant la riquesa patrimonial i paisatgística de les Garrigues. Es tracta d’una iniciativa que s’inclou dins del pla estratègic comarcal “Les Garrigues fent camí”, amb l’objectiu d’incentivar l’autoestima dels pobles alhora que els visitants poden descobrir la seva bellesa.

Infolleida