"Lo Festivalet" canvia d'ubicació i col·labora amb l'Associació Contra el Càncer i la Plataforma per la Llengua

04/10/2019

La segona edició de la festa es durà a terme el dia 5 d'octubre a l'Institut Josep Vallverdú

La jornada "Lo Festivalet" de les Borges Blanques arriba a la segona edició. En aquesta línia, estrenarà ubicació, i es durà a terme a l’Institut Josep Vallverdú, situat al carrer Doctor Trueta de la capital de les Garrigues. A més a més, entre altres, enguany col·labora amb l’Associació Contra el Càncer i la Plataforma per la Llengua.

En aquesta nova convocatòria, que també ha canviat de data, el Festival de les Garrigues per a la quitxalla, comptarà amb sortejos, tallers, jocs i moltes sorpreses durant tot el dia, hi haurà les actuacions dels grups 2 princeses barbudes, a les 12 hores; Pop per Xics, a les 16 hores; i Heavy per Xics, a les 19 hores; i els 200 primers assistents que arribin a partir de les 9.30 hores al recinte educatiu, rebran un obsequi.

Els assistents gaudiran de 8 espais diferents, segons les activitats que es vulguin dur a terme. La Comissió organitzadora de “Lo Festivalet 2019” de les Borges ha especificat que l’aforament és limitat i les entrades, que són úniques per a tots els espais, si són anticipades costen 6 euros i a taquilla 8 euros, però són gratuïtes pels menors de 2 anys, hi haurà servei de barra i entrepans.

Així, a l’Espai Nadons, dedicat exclusivament a infants de fins a 3 anys, de 10 a 11 hores hi haurà un taller de llum negra; una activitat de Moviment Lliure per a infants de 0 a 3 anys, a càrrec de Singularment, entre les 11 i les 12 hores; i un espai Meraki Joc Eurístic, per a infants d’1 a 3 anys, entre les 17 hores i les 18 hores. Pel que fa a l’Espai Lector, s’hi podran llegir llibres i contes a càrrec de la Bilbioteca Marquès d’Olivart, per a infants de 0 a 12 anys. A l’Espai Picnic, entre les 10 i les 19 hores, s’hi podran fer les menjades de begudes i entrepans freds i calents. Pel que fa a l’Espai Tallers, entre les 10 hores i les 11.30 hores, Caramunt Activitats i Tallers didàctics ensenyaran a fer mandales; i entre les 17.30 i les 19 hores hi faran brotxetes de fruita.

A l’Espai Alternatiu, entre les 11 hores i les 12 hores, s’hi duran a terme tallers Fun4Kids, The world of jazz, on els infants d’entre 3 i 10 anys crearan, decoraran i s’impregnaran de Nova Orleans a ritme de jazz; i  entre les 17 i les 18 hores, els infant d’entre 3 i 8 anys podran participar en els tallers Kids&Us, Storytime: Around the world, en el qual una nena rep una invitació per anar a la festa d’aniversari de la reina d’Anglaterra i viatja per tot el món buscant el regal ideal. 

Finalment, també hi haurà un espai concerts on es duran a terme les actuacions dels grups 2 princeses barbudes, a les 12 hores; Pop per Xics, a les 16 hores; i Heavy per Xics, a les 19 hores; un Espai creatiu, amb diferents materials per a què els infants puguin desenvolupar la imaginació i la creativitat; i un Espai jocs, pensat per a les famílies que vulguin divertir-se amb jocs de fusta fets a mà.



Infolleida