Manu Chao farà dos concerts acústics a Cervià de les Garrigues

10/05/2022

El cantant aterra a Ponent amb dos únics concerts a la Sala Univers (Sala Municipal) de Cervià de les Garrigues: el proper divendres, 13 maig  a les 22h  i dilluns, 16 maig a les 19h

És una de les poques vegades que, el que va ser el cantant i líder del grup Mano Negra, actua a terres lleidatanes i ho farà en aquest poble garriguenc de poc més de 600  habitants  i acompanyat del guitarrista argentí Lucky Salvadori  i del uruguaià Mauro Mancebo a la percussió. La sessió de divendres està exhaurida i les últimes entrades que queden del dilluns estan a la venda via  entradium.com. preu: 15 euros.

Manu Chao oferirà els dos concerts acústics amb el sobrenom de “El Chapulin Solo” i defineix aquesta aventura com:

"lo peor de la rumba
roles musicàries
Móns a l’inrevés, vides tómboles,
veïnes del pati i malegries
despedidas clandestinas
calles y más calles
casaments, banquets, desapareguts i males vides…”

Aquests dos concerts, en el marc de les festes de Sant Isidre del poble, son una oportunitat única d’escoltar en viu a terres lleidatanes aquest referent mundial, creador dels multi premiats àlbums Clandestino, Proxima EstaciónEsperanza o La Radiolina i de hits com Me gustas tu, Bongo Bongo, Me llaman calle o La Vida Tómbola.

Darrerament Manu Chao penja gratis noves  cançons a la seva pàgina web i  li agrada actuar en sales petites d’arreu del món amb preus populars sense avisar massa o camuflat amb un altre nom, a la vegada que segueix donant suport a lluites socials de base i produint artistes  tan diversos i emblemàtics com Amadou et Mariam de Mali, Calypso Rose de Trinitat i Tobago o Akli D d'Argelia.

Els dos concerts compten amb el suport de l'Ajuntament de Cervià, l’Associació de Joves Les Besses i l’Ampa de l’Escola El Cérvol. Paral·lelament, la Biblioteca Pública del poble ofereix aquesta setmana una mostra significativa de llibres editats sobre Manu Chao i Mano Negra.


Infolleida