Mas Blanch i Jové obre portes amb les escultures de Teixidó Camí

08/12/2020

L’artista, nascut a les Garrigues, busca tornar als orígens a través dels materials que utilitza en les seves escultures

 

Artvitis és memòria i arrel. Lírica però també reivindicació. Formes naturals, com les d’oliveres i ametllers, entortolligades amb el ferro i la pedra. Amb tocs d’estris utilitzats a pagès que evoquen a la tradició. L’obra de l’escultor Ramon Teixidó i Camí, originari de l’Espluga Calba, és l’encarregada de donar la benvinguda a la nova temporada del celler Mas Blanch i Jové.

Les peces van acompanyades també per poesies, obra del mateix autor, i compten com a fil conductor amb l’ou, fet de fusta de faig i que simbolitza l’origen. L’escultor també presenta noves obres que fins ara eren inèdites. L’exposició hi serà fins a principis de maig i els visitants les podran gaudir acompanyades d’un tast de vins ecològics i de muntanya que elaboren a Mas Blanch i Jové. Durant aquests dies també hi ha exposats els 450 dibuixos del Concurs de Pintura Infantil fets per infants de les Garrigues.

Ariadna Guiu Vila