Més de 200 assistents a la VII edició del Garrigues Guitar Festival a les Borges Blanques

21/07/2018

La guitarrista Sílvia Nogales i el saxofonista David Hernando van fer gaudir al públic amb les fusions de les peces més reconegudes del segle XIX i XX.

Més de 200 persones van assistir al concert de la VII edició del Garrigues Guitar Festival, que s’ha celebrat aquest diumenge als Jardins del Parc del Terrall de les Borges Blanques.                 

Durant l’hora que va durar l’actuació, el públic es va entregar de seguida a la melodia de la guitarra clàssica de Sílvia Nogales i del saxofon de David Hernando. A través de la seva música, i a partir de la fusió d’autors clàssics de reconegut prestigi i noves composicions creades pels propis concertistes, van poder viatjar en el temps, amb peces reconegudes dels segles XIX i XX, i per diferents cultures musicals d’arreu del món.

Aquesta actuació a les Borges Blanques ha estat la novena d’un total de 17 funcions programades entre els mesos de juliol i setembre de 2018, i ha arribat després d’haver actuat, entre altres, en poblacions com el Cogul, Bellaguarda, la Granadella i Torrebesses. Pròximament, està previst que l’esdeveniment també recaigui a Vinaixa, Granyena de les Garrigues, la Floresta, Arbeca, l’Espluga Calba, Juneda i la Pobla de Cérvoles.

El Garrigues Guitar Festival està coordinat pel Consell Comarcal de les Garrigues i organitzat per la regidoria de cultura de les Borges Blanques, i es duu a terme en homenatge al mestre, guitarrista, pedagog i musicòleg lleidatà Emili Pujol, qui fou una figura representativa internacional de la guitarra del segle XX. 

Infolleida