Música i poesia, aquest dissabte a les Borges

17/08/2017

Meritxell Cucurella-Jorba, Heura Gaya, Meritxell Gené i Txabi Abrego porten a les Borges Blanques aquest dissabte, 19 d’agost, l’espectacle “AMOR: Arrels, branques i fulles”, que combina música i poesia. L’actuació tindrà lloc a la plaça de l’Espai Macià de la capital de les Garrigues a les 22.00 hores i l’entrada serà gratuïta.

La plaça de l’Espai Macià de les Borges Blanques acollirà el proper dissabte, 19 d’agost, l’especatcle “AMOR: Arrels, branques i fulles”, de la mà de Meritxell Cucurella-Jorba, a la veu; Heura Gaya, a la percussió petita i veu; Meritxell Gené, guitarra, acordió i veu; i Txabi Abrego, guitarres.

La regidora de Cultura, Ariadna Salla, ha volgut “animar a tots i totes a participar en aquesta vetllada cultural que és una oportunitat única per recordar els poetes i les poetesses de casa nostra i gaudir a la vegada d’un espectacle musical que de ben segur no ens deixarà indiferents”.

Durant el transcurs de l’espectacle es recitaran i cantaran poemes d’amor a la terra, a la llibertat o a la feina, entre altres, de poetesses i poetes catalans de tots els temps.

Infolleida