Pep Nogué apadrinarà l’oli nou de la primera premsada de la Granadella

21/10/2017

El reconegut gastrònom, Pep Nogué, apadrinarà el proper diumenge, 5 de novembre, l’oli nou de la primera premsada de la Granadella. Paral·lelament, el CCOC acollirà una jornada de l’oli verge de dieta saludable organitzada pel DARP.

La tercera edició de la “Primera Premsada”, de la Granadella que tindrà lloc el diumenge, 5 de novembre, comptarà amb el popular gastrònom Pep Nogué, que apadrinarà la nova collita de l’oli nou de la Cooperativa de la Granadella amb una xerrada sobre oli d’oliva, tècniques i textures de l’or líquid a la cuina.

Aquest acte s’emmarca dins de la jornada tècnica organitzada pel DARP de la Generalitat de Catalunya: l’Oli d’oliva. Alimentació saludable i equilibrada, que inclourà també un taller pràctic sobre les característiques organolèptiques de l’oli d’oliva arbequina de collita avançada, a càrrec de l’experta Àngels Calvo, cap del Panell de Tast Oficial d’Olis Verges d’oliva de Catalunya, que farà un tast guiat per descobrir els sabors que definiran les notes de tast de la collita 2017-2018.

La Dra. Antonieta Barahona parlarà com a nutricionista, sobre els beneficis per a la salut de l’oli d’oliva en una dieta saludable i equilibrada.

Infolleida