Ruta cultural per conèixer el patrimoni de les Borges

19/09/2024

Festa del Jovent dissabte amb sopar i futbol a Els Torms

Les Borges Blanques ha organitzat avui una ruta cultural que recorrerà diversos punts patrimonials de la localitat amb l’objectiu de fomentar les rutes i itineraris urbans que permetin conèixer el patrimoni local. El recorregut passarà per Cal Sumalla, Cal Fabregat, Canal d’Urgell, Molí del Gasol, Olis Guiu i l’estació de tren. La iniciativa s’emmarca en la Setmana de la Mobilitat Sostenible, amb més d’una quinzena d’actes des del passat dia 15 fins dissabte vinent.

A la tarda es preveu al Centre Cívic de les Borges un taller d’inspecció tècnica de bicicletes (ITB). L’activitat pretén ensenyar els ciclistes a fer un manteniment bàsic de la bicicleta i conscienciar sobre la necessitat de mantenir-la en bones condicions per millorar la seguretat. De cara a la nit hi haurà una conferència sobre la història de l’arribada del tren a la capital de les Garrigues, a la sala Maria Lois, a càrrec de Marc Macià.


Festa del Jovent dissabte amb sopar i futbol a Els Torms

L’Associació de Joves Lo Batall organitza per als veïns la Festa del Jovent, que tindrà lloc dissabte vinent dia 21 a la sala de ball dels Torms. S’ha organitzat un sopar que tindrà un preu de 22 euros i abans es jugarà un partit de futbol entre els equips dels Torms i de Montoliu, que començarà a les set de la tarda.
Infolleida