Sergi López, amb “Non Solum”, inicia la temporada del Teatre Foment

10/01/2018

Arriba a Juneda el gran èxit de l’actor Sergi López: “Non Solum”. Amb la representació d’aquest monòleg, el Teatre Foment de Juneda inicia una temporada marcada per la presència de joves companyies lleidatanes en la programació.

El Teatre Foment de Juneda presenta una nova temporada escènica amb una programació que ofereix 12 propostes de diversos gèneres i per a tots els públics. La temporada s’inaugurarà aquest dissabte, 13 de gener, a les 21.00 hores, amb l’actuació de Sergi López a “Non Solum”, un dels monòlegs més aclamats del teatre català.

La nova programació presenta propostes que van des de la comèdia al teatre polític, del teatre de text al teatre més contemporani i arriscat, passant per la fusió de la música clàssica amb les músiques del món. D’altra banda, s’ha apostat pel treball de diverses companyies lleidatanes, amb l’objectiu de mostrar i ensenyar el treball de les joves companyies locals i tampoc s’ha deixat de banda el teatre familiar i per a tots els públics, amb obres com Safari i Tripula.

Infolleida