Tornen els Pastorets a les Borges

25/12/2017

Aquest és el segon any que a les Borges Blanques, un grup de veïns i veïnes del municipi han reprès la representació de l’obra teatral “Els Pastorets” de Folch i Torres, després de molts anys sense fer-se amb actors locals.

Totes aquestes cadires buides s’ompliran el dia de Sant Esteve per veure la representació de l’obra teatral “Els Pastorets”, de Folch i Torres. Aquest és el segon any que a les Borges es torna a fer aquesta representació teatral després que l’últim any que es va fer amb actors i actrius locals fos el 1995.

Un total de 28 actors pujaran a dalt de l’escenari per encarnar personatges tant coneguts com el Lluquet, el Rovelló, Jeremies o Satanàs. Tot i l’experiència de l’any passat, ja que el repartiment és molt similar, els actors tenen enguany la responsabilitat d’haver de millorar.

A les Borges, la primera representació es va fer el 1924 i al 1995 es va deixar de fer fins l’any passat, quan aprofitant el centenari de l’obra, es va crear el Grup dels Pastorets per representar aquesta obra nadalenca.
Mariona Rebull i Martí