Tot a punt pel Sardanadal

12/12/2017

Les Borges Blanques ha programat la 21a edició del Sardanadal, aquest dissabte, 16 de desembre, al Pavelló de l’Oli de les Borges Blanques, que com ja és costum comptarà amb la presència de la cobla orquestra Selvatana, i que tindrà una ballada de tarda, amb entrada gratuïta i gran concert i ball de nit, amb entrada a 6 euros.

La 21a edició del Sardanadal se celebrarà, aquest dissabte, 16 de desembre, al Pavelló de l’Oli. La ballada de sardanes de tarda començarà a les 18.00 hores, i hi ha prevista una primera part amb 5 peces, una de les quals serà una sardana d’estrena, que serà una sorpresa. A continuació hi haurà un Galop dentrada, amb el Turc, i una exhibició de les colles Brut Natura de les Borges, i del Casal de la Gent Gran de la capital de les Garrigues. Tot seguit, començarà la segona part amb 4 noves peces.

Està previst que a les 23.00 hores, hi hagi el gran concert de sardanes, que començarà amb el concert de cobla, on s’interpretaran 5 peces, per donar pas al concert d’orquestra. A continuació hi haurà la torronada popular, que donarà pas, al ball de nit. Segons ha exposat el responsable de l’acte, Emili Esteller, al a tarda hi haurà un sorteig d’un gran lot de Nadal, amb les participacions que es vendran entre els assistents; i a la nit n’hi haurà un altre amb els números de les entrades que haurà adquirit el públic.

Infolleida