Tret de sortida a l’edició més atípica del Garrigues Guitarfest

02/08/2020

Amb el hastag “Salvemlacultura” el Consell Comarcal de les Garrigues ha presentat la 9a edició del Garrigues Guitarfest Memorial Emili Pujol. Enguany el festival que se celebra durant tot el mes d’agost commemora el 40è aniversari de la mort del músic i guitarrista Emili Pujol.

L’església de Santa Maria de Gràcia de la Granadella ha acollit la inauguració de la 9a edició del Garrigues Guitar Festival, Memorial Emili Pujol. Una edició que, com no pot ser d’una altra manera, està marcada per la pandèmia de la covid-19. Els assistents han hagut de rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic en entrar al concert i s’han hagut d’asseure mantenint les distàncies de seguretat, tal com marca la normativa.

 

L’actuació de Tente en el Aire ha estat la primera d’un total de nou concerts que conformen aquesta novena edició, que té un cert regust local.

 

El festival, amb la guitarra clàssica com a instrument protagonista, vol retre homenatge al músic i guitarrista nascut a la Granadella, Emili Pujol. I a la vegada reivindicar el patrimoni cultural, gastronòmic i paisatgístic de les Garrigues.

Mariona Rebull i Martí