Unes 400 persones participen a les Sardanes a la Fresca a Castelldans

19/08/2018

La vetllada sardanista va anar acompanyada d’un sopar popular

Al voltant de 400 persones han participat en una nova edició de Sardanes a la Fresca a Castelldans. La festa ha començat amb un sopar popular als bars del poble que ha aplegat a bona part dels veïns d’aquesta població i també a diferents colles sardanistes que han agafat energia abans de ballar. El sopar ha donat pas a la música. Les colles han ballat la dansa popular catalana al ritme de la Cobla Contemporània de Sabadell, un conjunt que a més d’interpretar temes més com “Balàfia, 25 anys de records” o “Paraigües i xemeneies”, també s’han atrevit a portar al terreny de la sardana algunes de les cançons del moment com la mundialment coneguda “Despacito”.

La vetllada ha reunit a molta gent del Castelldans però també a molts sardanistes d’altres pobles de les Garrigues i del Segrià que no s’han volgut perdre la festa.

 

Castelldans celebra les Sardanes a la Fresca des de fa 3 anys, una festa  ja consolidada que té lloc el primer dissabte després del 15 d’agost i que aconsegueix ser un èxit any rere any.

 

Anna Berga