Cérvoles Celler inicia la seva verema
04/09/2019
El primer projecte de viticultura de muntanya de Catalunya comença la collita amb la varietat chardonnay
AGRICULTURA I RAMADERIA
La Pobla de Cérvoles
Cérvoles Celler, el primer projecte de viticultura de muntanya de Catalunya, comença la seva verema amb la varietat chardonnay.
Des del celler es duen a terme pràctiques respectuoses amb el medi ambient i els seus vins, principalment Garnatxa de Cérvoles, Cérvoles Blanc i Cérvoles Negre, són un reflex de les finques de muntanya. Així doncs, els tres vins, expressen la singularitat de la viticultura de muntanya del celler, que es practica a més de 700 metres d'altura.
El celler pertany des dels seus inicis a l'associació Grandes Pagos de España i l'any passat va celebrar 20 anys d'història.
Des del celler es duen a terme pràctiques respectuoses amb el medi ambient i els seus vins, principalment Garnatxa de Cérvoles, Cérvoles Blanc i Cérvoles Negre, són un reflex de les finques de muntanya. Així doncs, els tres vins, expressen la singularitat de la viticultura de muntanya del celler, que es practica a més de 700 metres d'altura.
El celler pertany des dels seus inicis a l'associació Grandes Pagos de España i l'any passat va celebrar 20 anys d'història.
Infolleida