El sometent i la clotxa agermanen l'Espluga Calba i Bovera

03/02/2025

Un esmorzar que va reunir unes 200 persones al castell de l'Espluga

SOCIETATTURISME
BoveraEspluga Calba
“L’experiència ha estat molt bona i segurament repetirem el proper any. Buscarem poblacions que tinguin un plat típic i ho tornarem a fer”, va explicar l’alcalde de l’Espluga Calba, Igor San Emeterio, després del dinar d’agermanament del poble i el seu sometentamb el veí Bovera i la seua clotxa, celebrat al Castell de la primera localitat i al qual van assistir prop de 200 veïns d’ambdues localitats. El sometentés un guisat a base d’arengada i la clotxaconsisteix en un pa semiesgrunat que s’omple amb tomata, ceba i all i s’acompanya amb llonganissa o arengada. “És el primer any que fem un agermanament d’aquesta índole. És com una mena d’intercanvi. Estem convidats a anar a Bovera el Dia de la Clotxa”, va afegir. 
SEGRE