Els cellers garriguencs, a la Barcelona Wine Week
04/02/2025
Els cellers de la DO Costers del Segre presenten les seues novetats
SOCIETATTURISME
ArbecaEl VilosellLa Pobla de CérvolesL'Albagés
Els últims vins premiats al Concurs de la DO Costers del Segre i les noves referències són el principal atractiu amb què els cellers garriguencs acudeixen a la fira Barcelona Wine Week, que va arrancar ahir. Castell del Remei ha recuperat el vi dolç natural 2018 i el Grup Tomàs Cusiné presenta el Macabeu Natural sense sulfats afegits. Així mateix, Cérvoles llueix el guardó de Millor Vi de la DO amb Tros del Tossal; Mas Blanch i Jové porta a la fira el vi experimental Immoderat 2022 i Clos Pons ofereix degustar l’últim any d’Alges. A més, Vinya Els Vilars presenta a la fira els nous anys dels seus vins; Celler de Sanui mostra una modificació de Prat d’hores blanc 2021 i Lagravera promocionarà els seus vins biodinàmics de la Serra Llarga.
La fira acollirà demà, últim dia, un tast de vins de la DO Costers del Segre comentada pel sommelier David Seijas. El saló reuneix més de 1.200 cellers de tot l’Estat i se celebra per primera vegada en dos pavellons, creixent un 30% en superfície davant l’alta demanda de participació amb la previsió d’atreure més de 24.000 visitants. Sobre això, el president de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, va destacar que “cada vegada atreu més importadors i és tota una referència tant per a operadors estatals com internacionals”.
La fira acollirà demà, últim dia, un tast de vins de la DO Costers del Segre comentada pel sommelier David Seijas. El saló reuneix més de 1.200 cellers de tot l’Estat i se celebra per primera vegada en dos pavellons, creixent un 30% en superfície davant l’alta demanda de participació amb la previsió d’atreure més de 24.000 visitants. Sobre això, el president de la DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné, va destacar que “cada vegada atreu més importadors i és tota una referència tant per a operadors estatals com internacionals”.
SEGRE