Montse Freixa crea la primera Aula Experimental Grastronòmica dedicada a l’oli
20/03/2019
La restauradora i experta en oli d’oliva verge extra, Montse Freixa, ha creat a la Floresta la primera Aula Experimental dedicada a l’oli d’oliva verge extra de tot Catalunya.
AGRICULTURA I RAMADERIASOCIETAT
La Floresta
Amb l’objectiu d’ensenyar a utilitzar cada perfil d’oli d’oliva verge extra del mercat i treure’n el màxim partit, la restauradora i sommelier d’olis, Montse Freixa, ha creat la primera Aula Experimental Gastronòmica dedicada a l’oli d’oliva verge extra.
L’aula ofereix, entre d’altres, formació a productors, perquè coneguin el comportament del seu oli i a restauradors, per poder-ho aplicar en el dia a dia a la cuina.
L’aula també busca reivindicar la cultura de l’oli i a la vegada, crear un llenguatge comú entre productors i restauradors per treure el màxim profit del producte estrella de la comarca de les Garrigues.
Mariona Rebull i Martí