“Participar en la Mostra significa fer comarca i un creixement professional”

23/11/2023

L’aposta del restaurant és la tecnificació de l'oli i la novetat arriba amb el protagonisme compartit amb els fruits secs

SOCIETAT
Les Borges Blanques

29 edicions de la Mostra Gastronòmica de les Garrigues que aquest cap de setmana pràcticament arriba a l’equador. Enguany, participen 5 restaurants que tenen el repte d’innovar amb el producte estrella de la comarca, l’oli.

El restaurant Hostal Benet fa 20 anys que es va posar en marxa, això és sinònim de 2 dècades a la Mostra i, en el cas del Xavier 23 anys participant com a cuiner. La seva aposta és la tecnificació de l'oli i la novetat arriba amb el protagonisme compartit amb els fruits secs.

La Mostra acaba el 17 de desembre, és els caps de setmana i festius, en el seu cas particular també els dilluns, dijous i divendres amb reserva prèvia. De moment va tot segons el previst, amb molt bones expectatives, emplenant els caps de setmana arribant a fer una cinquantena de menús amb fins a 6 plats diferents.

JULEN ANDRES CARRALERO