Turisme entre ametllers a la Granadella
11/03/2017
El Centre de la Cultura de l’Oli de Catalunya juntament amb Olea Soul han organitzat a la Granadella una jornada turística i gastronòmica amb l’ametlla i els ametllers florits com a protagonistes.
SOCIETAT
Granadella
Una vintena de persones han participat en la primera “Experiència entre ametllers”, una jornada turística i gastronòmica que ha començat amb un esmorzar al mig d’un camp d’ametllers, en plena època de floració.
Un pagès local ha explicat totes les peculiaritats de l’ametlla i el seu cultiu als assitents a la jornada. També s’ha fet una visita a una trencadora d’ametlles de la localitat i, tot seguit, els participants han gaudit d’un dinar fet a mida, amb l’ametlla com a ingredient principal, com no podia ser d’una altra manera.
Tot havent dinat, els visitants han pogut aprendre com es preparen les ametlles garrapinyades, un producte típic de les Garrigues, i que ha posat el punt i final a aquesta jornada.
Mariona Rebull i Martí