43 oportunitats de negoci a través de l’oli a les Garrigues i el Segrià Sec

13/06/2018

Un estudi impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues i en col·laboració amb el Consell Comarcal del Segrià, en el marc del projecte per generar innovació econòmica intersectorial en ambdues zones, ha permés concretar fins a 43 oportunitats de negoci a ambdués comarques.

Els resultats de la “Diagnosi de la cadena de valor de l’oli i de les seves potencialitats de creació de negoci a la comarca de les Garrigues i el Segrià Sec”, mostren que s’han identificat i concretat fins a 43 oportunitats de negoci entorn de la cadena de valor de l’oli.

Es tracta d’un estudi impulsat pel Consell Comarcal de les Garrigues, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Segrià, i redactat per “Raiels, iniciatives que arrelen”. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de projectes innovadors i experimentals.

Aquesta diagnosi permet tenir una visió transversal de tot el sector de l’oli d’oliva, ja que se centra en una anàlisi qualitativa entorn de la cadena de valor, abarcant 4 nivells: la producció, la transformació, la distribució i comercialització, i el consum de l’oli.

En l’estudi hi han participat més de 100 agents i s’han dut a terme fins a 86 entrevistes.

Infolleida