Aida Alemany (JAA), tercera al Campionat d’Espanya de 1.500 m/ll

12/03/2019

L’atleta de la Joventut Atlètica d’Arbeca ha aconseguit el bronze en el Campionat d’Espanya Sub18 de pista coberta que s’ha celebrat a València.

Amb un temps de 4:41.16, l’atleta Aida Alemany de la Joventut Atlètica d’Arbeca s’ha penjat la medalla de bronze aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya Sub18 de pista coberta en els 1.500 metres llisos. Alemany ha quedat per darrere de Mireya Arnedilla (Zenit Twinner) i Júlia de la Piedra (FC Barcelona).

A la prova també hi han participat tres integrants més del club que han aconseguit la 9a posició (Oxana Bonjorn), la 14a (Andrea Alemany) i la 16a (Míriam Pérez).

Paral·lelament, Redouan Sahel també de la JAA ha defensat la samarreta de Catalunya en el Campionat d’Espanya de cros Federacions. Sahel ha entrat en 16a posició i la selecció catalana ha aconseguit el bronze en categoria Sub20.

Finalment, en el Campionat de Catalunya de 600 metres Sub16 de pista coberta que s’ha celebrat a Sabadell, les atletes de la JAA Maria Roset i Mariona Perera han aconseguit la 6a i la 16a posició respectivament.

Infolleida