Alumnes de l’INS Josep Vallverdú guanyen el premi mSchools

18/06/2018

L’aplicació Mapyou, creada pels alumnes de l’aulaABP de l’INS Josep Vallverdú, ha estat la guanyadora del projecte mSchools en la seva categoria. Aquesta aplicació permet localitzar la botiga més propera per comprar productes de qualitat a les Garrigues. L’institut borgenc ha estat guardonat en tres de les cinc edicions d’aquesta iniciativa.

 

L’aplicació Mapyou, creada per dos alumnes de l’institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques, ha estat guardonada amb el primer premi del projecte mSchools. L’aplicació permet geolocalitzar i trobar la botiga més propera on poder comprar els productes d’una empresa. De moment, l’aplicació ja funciona amb productes de la comarca com els del Celler Vinya els Vilars, la Lleteria i Priordei.

És la tercera vegada que l'institut Josep Vallverdú guanya un premi en el projecte mSchools i enguany hi ha presentat dues propostes, una de les quals guanyadora entre més de 4.000 alumnes i 60 projectes finalistes.

 

Aquest dilluns, l’Ajuntament de les Borges Blanques ha fet una recepció per als alumnes guanyadors i finalistes per felicitar-los i agrair-los la tasca que duen a terme.

Mariona Rebull i Martí