Baixen més d’un 50% els robatoris amb força als domicilis de les Borges

03/02/2017

Les Borges Blanques està 20 punts per sota de la resta de Catalunya en fets delictius, així ho ha assegurat el Conseller d’Interior Jordi Jané en la seva visita a la capital de les Garrigues. A més, ha afirmat que els robatoris amb força dins del domicili han baixat un 53% a les Borges mentre que la tendència a la resta del país és a l’alça. Jané, ha assistit a la Junta Local de Seguretat del municipi, on ha signat un conveni de col·laboració del Departament d’Interior de la Generalitat i l’Ajuntament de les Borges per a l’adhesió del consistori a la xarxa RESCAT de Catalunya.

El Conseller d’Interior, Jordi Jané, ha assistit a la Junta Local de Seguretat de les Borges Blanques on ha signat el conven de col·laboració entre el Departament d’Interior de la Generalitat i el consistori garriguenc per l’adhesió a la xarxa RESCAT de Catalunya. El Conseller ha valorat el nivell de seguretat a les Borges Blanques molt positivament i ha afirmat que es troba 20 punts per sota de la resta de Catalunya en actes delictius.

Jané també ha parlat sobre la problemàtica de l’N-240 i l'ha qualificat de "no acceptable". D’altra banda, el Conseller de l’Interior no ha volgut fer cap declaració respecte l’operació PIKA contra el presumpte finançament il·legal de Convergència Democràtica de Catalunya.