Copa d'Espanya de múixing a la Pobla de Cérvoles

01/02/2017

Per quart any consecutiu la Pobla de Cérvoles acull l'única prova de la Copa d'Espanya de muixing que es disputa en territori lleidatà.

La Pobla de Cérvoles acull aquest cap de setmana l'única prova de la Copa d'Espanya de muixing que es disputa en territori lleidatà, i la penúltima del circuït. Una cita ja clàssica del calendari, que té lloc per quart any consecutiu en aquesta localitat de les Garrigues i que enguany comptarà amb una participació de récord. Entre totes les modalitats en disputa es preveu rebre prop d'un quart de miler de muixers i canicrossers, ajudats també per la cancelació d'una prova de similars carcaterístiques que s'havia de dur a terme en aquestes mateixes dates al sud de França.

Durant els dos dies de competició es disputaran diferents modalitats, com Bikejoring, patí, tricicles i karts, sempre sobre terra. Però la disciplina reina -en quan a participants- és el canicross, amb 150 inscrits.

La Copa començarà dissabte al matí, amb els preceptius contrals veterinaris i de material, i tindrà una primera mànega, que començarà a les quatre de la tarda i acabarà en horari nocturn, el mateiox dissabte. Diumenge al matí es disputarà la segona i definitiva mànega.