Creu Roja les Garrigues, 25 anys de solidaritat

28/12/2016

Des del 1993 que l’oficina de la Creu Roja les Garrigues reparteix joguines per als nens de tota la comarca, enguany amb el lema ‘Els seus drets en joc’. És de les poques oficines de l’entitat que ho ha fet de manera ininterrumpuda des que es va començar a dur a terme la iniciativa, ara fa 25 anys. Diversos col·lectius de la comarca s'han bolcat en la iniciativa.

L’oficina de la Creu Roja les Garrigues fa 25 anys que reparteix joguines per als nens i nenes de la comarca que no en poden disposar amb facilitat. Durant aquest temps, la de les Garrigues és de les poques oficines de l’entitat que han dut a terme campanyes de recollida cada any.

Diverses entitats de la comarca es bolquen en la recollida de les joguines: llars d’infants, col·legis, equips de futbol i futbol sala, establiments, institucions... tots hi col·laboren habilitant diversos punts de recollida de joguines i guardioles per recaptar fons per comprar-ne.

Un cop s’han recollit totes les joguines, els voluntaris de la Creu Roja fan lots individuals per als nens i nenes. Si és possible, hi inclouen jocs educatius i d’entreteniment, contes o material escolar. Aquests regals es repartiran la nit i el dia de reis perquè cap nena i nen de la comarca es quedi sense joguines.