El Barça Lassa arrasa a les Borges Blanques

13/09/2018

El Barça Lassa s’ha imposat al Partizan de Belgrad per 101 a 64 en la cinquena edició del Torneig Ciutat de les Borges. Quasi mil persones s’han aplegat a la capital de les Garrigues per veure els seus ídols i gaudir d’un partit de bàsquet d’alt nivell.

Unes mil persones s’han aplegat aquest dimecres al pavelló Francesc Macià per veure el partit de bàsquet que ha enfrontat el Barça Lassa i el Partizan de Belgrad. Partit del més alt nivell on els blaugranes han dominat totes les fases del joc davant un jove Partizan i s’han imposat per 101 a 64 amb Singleton com a màxim anotador amb 18 punts. D’aquesta manera, el Barça Lassa ha aconseguit endur-se el Torneig Ciutat de les Borges Blanques, organitzat pel Club de Bàsquet Borges.

 

Els aficionats al bàsquet han pogut gaudir de l’espectacle i veure els seus ídols des de ben a prop.

 

Els homes de Pesic, que venien de perdre la final de la lliga catalana ACB contra el Morabanc Andorra, han pogut recuperar sensacions en un partit plàcid on han estat molt superiors al conjunt serbi. Els blaugranes s’enfrontaran dissabte a l’Arka Gdynia en el cinquè i últim partit de la pretemporada.

Mariona Rebull i Martí