El Borges B salva la categoria golejant a casa

20/05/2024

L'Albi acaba segon i el Juneda té opcions a l'ascens

El Borges B va aconseguir mantenir la categoria gràcies a la victòria aquesta última jornada davant del Torrefarrera, rival directe per la salvació i que, amb el resultat, descendirà, i a la derrota del Coll de Nargó davant de la Pobla de Segur (4-3), que deixa el filial de la capital de les Garrigues com a millor catorzè classificat. Els locals es van avançar ràpidament, amb moltes ocasions a la primera meitat i fins un gol anul·lat. Després d’arribar al descans amb avantatge (2-0), els visitants van apretar i van anotar el seu gol, però el Borges B va poder refer-se i va acabar sentenciant amb dos gols al contraatac, firmant el 4-1 final.

Pel que fa a Tercera Catalana, l'Albi va obtenir una sonada victòria contra el Pinyana (6-1) però es queda segon, per sota de l'Almacelles que pujarà l'any que ve de categoria després del seu empat contra el Gimenells (0-0).

Per la seva part, el Juneda va guanyar 4-1 al Balàfia i manté les opcions d'ascens a Primera Catalana. Es troba tercer, a quatre punts del líder, el Balaguer, a manca de tres jornades.

Foto: Segre i CF Albi (Instagram)

SEGRE