El Complex Cultural de Juneda acull l’exposició col·lectiva “Seguint el camí”

01/02/2017

Gregorio Iglesias, Marta Pruna, Ivan Egea i Xavi Minguella són els quatre artistes les obres dels quals podem veure al Complex Cultural de Juneda en una exposició col·lectiva. “Seguint el camí”, el títol de la mostra, fa referència a la primera exposició que van fer junts ara fa mig any al celler Mas Blanch i Jové, anomenada “8 en camí”. D’allí va sorgir la idea dels artistes de continuar mostrant de manera conjunta les seves obres.

Fins el 24 de febrer, al Complex Cultural de Juneda es podran veure les pintures de Gregorio Iglesias, les escultures de Marta Pruna, els retrats d’Ivan Egea i les fotografies de Xavi Minguella, en una mostra que combina les diferents disciplines amb què treballen aquests quatre artistes garriguencs. Amb l’exposició, anomenada “Seguint el camí”, els autors segueixen endavant amb la iniciativa que van iniciar ell juny de l’any passat al celler Mas Blanch i Jové de la Pobla de Cérvoles, on ja van exposar plegats la seva obra sota el nom “8 en camí”.

De l’exterior de la Vinya dels Artistes del Celler Mas Blanch i Jové, les obres han passat a estar resguardades ara a l’interior del Complex Cultural de Juneda. Els impulsors de la mostra i responsables de l’equipament junedenc apsoten, amb exposicions com aquesta, per divulgar l’obra dels artistes de la comarca.