El Conseller Rull es reuneix amb partidaris i detractors de la reobertura de la planta de Tracjusa

03/02/2017

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, Josep Rull, ha participat al Consell d’Alcaldes de les Garrigues. Coincidint amb la seva vista, s’han concentrat davant la seu del Consell Comarcal partidaris i detractors de la planta incineradora de Juneda. El conseller, abans de començar la reunió amb els alcaldes, ha atès als portaveus de cada grup.

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha assistit al Consell d’Alcaldes de les Garrigues que s’ha celebrat a les Borges Blanques. Arran de la seva visita, partidaris i detractors de la planta incineradora de Juneda han convocat concentracions davant la seu del Consell Comarcal. El conseller ha assegurat que la comarca de les Garrigues, com també la província de Lleida, té un problema de gestió dels purins.

Abans que donés inici el Consell d’Alcaldes, Rull s’ha reunit amb un grup de portaveus, tant de la plataforma de rebuig com dels promotors de la planta de tractament de purins a través de la crema de residus que es vol posar en marxa a l'antiga Tracjusa de Juneda.

 

Durant el Consell d’Alcaldes s’han tractat, a més, diferents temes importants per a la comarca, com ara l’abocador comarcal, l’estat de camins i carreteres i la problemàtica de la nacional 240 entre d’altres.