El DKV Borges Vall acaba la lliga amb una victòria

21/04/2018

Victòria per 0 a 4 del DKV Borges Vall davant el San Sebastián de los Reyes. El conjunt borgenc ha acabat la lliga de Superdivisió en segon posició.

En el primer partit, Oriol Monzó s’ha imposat a Carlos Caballero per un ajustat 3 a 2 en un partit amb parcials molt ajustats. El segon partit l’ha dispustat Dani Torres, substiuint Fan Chuang Wei. Torres ha guanyat a Carlos Franco per 3 a 1. Marc Duran no ha tingut problemes per sumar el tercer punt al derrotar Javier López per 3 a 0. El quart partit ha enfrontat Monzó i Carlos Franco i el jugador català s’ha imposat per 3 a 1. Aconseguint així el punt definitiu pel Borges.

Amb aquesta victòria, el DKV Borges Vall posa punt i final a la lliga de Superdivisió, on ha aconseguit el subcampionat, amb 15 victòries, 5 empats i 2 derrotes.

Ara, els borgencs han de disputar el Campionat de Catalunya, que se celebrarà el 26 i 27 de maig; defensar el títol de la Copa del Rei; i els Campionats d’Espanya que es disputaran del 20 de juny a l’1 de juliol a Antequera.

Infolleida