El DKV Borges Vall continua empatat a punts amb el líder després de les dues victòries aconseguides a Madrid

16/01/2017

Després de guanyar el San Sebastián de los Reyes i el Tenis de Mesa Rivas, els de les Borges Blanques tenen els mateixos punts que el líder, l’UCAM Cartagena, que ha disputat un encontre menys.

En la seva visita a Madrid, el DKV Borges Vall ha hagut d'enfrontar-se amb el cinquè classificat, el San Sabastián de los Reyes. Ha estat un encontre molt igualat fins a l’últim partit, quan l’equip de les Garrigues ha aconseguit la victòria. El resultat final ha estat de 2 a 4, amb dos punts de Damien Provost, un de Marc Duran i un altre d’Oriol Monzó.

A la tarda, l’equip de les Borges s’ha enfrontat al CTT Rivas de Madrid. Ha estat un partit còmode que s’ha resolt amb un contundent 0 a 4, gràcies als dos punts de Marc Duran, un de Monzó i un de Provost.

D'aquesta manera, el DKV Borges Vall comença l’any 2017 de la millor manera possible, amb dos triomfs fora de casa i disputant el liderat a l’UCAM Cartagena. El pròxim partit a casa, es jugarà el divendres, 3 de febrer, i enfrontarà els borgencs amb el Cajasur Priego, el tercer classificat de la Superdivisió.